Quantcast

Els Pallars, 26 d'agost 2016: CONSTRUCCIONS VINCULADES AL PAISATGE

L’Ecomuseu de les Valls d’Àneu acull fins al proper 4 de setembre una exposició sobre diferents tècniques arquitectòniques a Catalunya. Una exposició que relaciona el paisatge català i la seva tipologia de construccions.

Es tracta d’una exposició itinerant que s’ha fet amb la col·laboració de diferents museus de Catalunya, els quals han pogut fer les aportacions sobre les seves zones en matèria constructiva. Precisament des de l’Ecomuseu ja s’explica la tipologia de vivendes tradicionals de muntanya.

Aquest repàs per la història de la construcció d’habitatges catalans complementa la visita a casa Gassia de l’Ecomuseu, una mostra de vivenda tradicional d’aquesta zona del Pirineu.

Parlen al vídeo: IGNASI ROS, Tècnic Ecomuseu de les Valls d’Àneu