Quantcast

La Cerdanya, 26 d'agost 2016: REVISIÓ DE LES OBRES DE LA CARRETERA DE LLES

El col·lectiu Alt Pirineu i Aran (APiA) ha denunciat la 'greu agressió al paisatge' que s’està cometent amb les obres de millora de la carretera de Lles de Cerdanya i ha reclamat, a través d’un comunicat, la revisió immediata del projecte, la reformulació de les condicions d’adjudicació de l’obra i la paralització dels moviments de terra. L’entitat s’adreça a l’ajuntament de Lles, la diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i l’opinió pública en general i lamenta que els treballs acabin comportant una 'ferida irreversible al territori, amb una plataforma excessiva i una pedrera i talussos d’impossible revegetació”.

Recordem que l’actuació, que executa la Diputació de Lleida i va començar a principis d’any, suposa una inversió d’1,1 milions d’euros i es concentra en un tram de dos quilòmetres entre Martinet i Lles.