Quantcast

Ciutadans dóna al PP un ultimàtum de 48 hores per avançar

Ciutadans ha donat al PP un ultimàtum de 48 hores per aconseguir avanços o no hi haurà acord d'investidura. Des de la formació taronja es queixen que no es quantifiquen les mesures econòmiques ni les reformes institucionals: "Donin-nos motius per donar el sí a Rajoy", ha dit el secretari general de Ciutadans, Juan Carlos Girauta.

el partit d'Albert Rivera ha posat sobre la taula cinc punts mínims que requereixen dotació econòmica i termini d'execució: el pla de xoc social, que inclou les propostes contra la pobresa infantil i els complements salarials; la igualació de permisos de paternitat i maternitat; el reforç contra el fracàs escolar, i l'ampliació de l'educació infantil de zero a tres anys.

Aquestes qüestions són els principals esculls per arribar finalment a un acord global que possibiliti que els 32 diputats de Ciutadans donin suport finalment la investidura de Rajoy la setmana que ve.

a més, Ciutadans considera que les mesures per apartar polítics corruptes de les institucions s'han d'aplicar ja, si es volen iniciar les negociacions amb els populars.