Quantcast

Rajoy, únic a intervenir en la primera sessió del debat d'investidura

El candidat del PP a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, serà l'únic que intervingui en la primera sessió del Debat d'Investidura dimarts que ve al Congrés, que començarà a partir de les quatre de la tarda.

Després de la seva intervenció, el Ple es suspendrà i la resta de portaveus prendrà la paraula el dimecres, quan hi haurà una primera votació. Es repetirà així el mateix esquema de la investidura fallida de Pedro Sánchez, segons ha anunciat la presidenta del Congrés, Ana Pastor.

Curiosament va ser un esquema criticat pel PP, que fins i tot va arribar a demanar per escrit el canvi d'horari. Llavors, es va acusar Patxi López d'actuar "al servei" del PSOE i saltar-se "a la torera" les previsions parlamentàries.