Quantcast

Crèdit Andorrà Asset Management renova una certificació sobre el rendiment de les inversions

Crèdit Andorrà Asset Management, la societat gestora de fons d’inversió del grup Crèdit Andorrà, ha obtingut la renovació de la certificació internacional Global Investment Performance Standards (GIPS), que garanteix l’exactitud i homogeneïtat en la presentació dels resultats sobre el rendiment de les inversions, tal com han informat des de l'entitat. Aquest estàndard va ser adoptat voluntàriament per l’entitat ara fa deu anys, «de manera que es garantís l’ús de processos ètics i transparents a l’hora de calcular i fer públics els rendiments, a més de certificar que les dades publicades són homogènies i comparables respecte a d’altres entitats de gestió de fons d’inversió en l’àmbit internacional».

L’empresa auditora KPMG Asesores ha recertificat l’estàndard GIPS a Crèdit Andorrà Asset Management després d’una anàlisi dels procediments duts a terme per l’entitat a l’hora de publicar les rendibilitats de les inversions fetes entre el gener i el desembre de 2015. KPMG Asesores conclou que Crèdit Andorrà Asset Management ha complert amb tots els requisits establerts per GIPS per la definició dels agregats i ha dissenyat els procediments i polítiques per calcular i presentar els resultats de les inversions en compliment amb els requeriments que estableix la normativa.

Crèdit Andorrà Asset Management és la primera entitat andorrana admesa l’any 2011 com a membre de la junta directiva de l’Asociación Española de Presentación de Resultados de Gestión, entitat que treballa per promoure i divulgar les normes internacionals GIPS.

Les normes GIPS són acceptades internacionalment, i són utilitzades per més de 1.800 empreses a 40 països i s’han convertit en una referència de les pràctiques de bon govern de les companyies de gestió d’actius i de banca privada.