Quantcast

Andorra participarà en la 34a Setmana del llibre en català de Barcelona amb 150 títols nacionals

Amb un total de 150 títols nacionals, Andorra participarà, del 2 a l'11 de setembre, en la 34 Setmana del llibre en català que se celebrarà a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. A banda, de les 150 obres que s'exposaran, també es comptarà amb algun material amb un format diferent del llibre, com la revista Portella, així com algunes litografies de Sant Jordi editades per Àgora Cultural. Amb aquesta participació, que esdevé anual i agruparà sota un mateix estand el Govern d'Andorra, l'Associació d'Editors d'Andorra i l'Associació Llibre del Pirineu, es pretén aixoplugar els editors andorrans i pirinencs, presentar les publicacions que directament o indirectament s'han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d'aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu.

A més, els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats. També es comptarà amb obres d'autors andorrans publicats per segells catalans com Pagès Editors o Grup 62.

La presència andorrana s'acompanyarà de diverses activitats que tindran lloc en diversos espais. També s'han previst signatures de llibres per part d'autors a l'estand d'Andorra. Entre les diferents activitats programades, destaca el divertiment literari a partir d'una selecció de poemes del Bestiari de Josep Carner, que tindrà lloc el 4 de setembre, així com la ponència de l'il·lustrador Albert Viladés, que se celebrarà el 10 de setembre i permetrà conèixer el seu darrer llibre 'La Seu d'Urgell', així com  la tècnica d''sketching'.

Seguint amb les presentacions, l'Editorial Límits proposa també per al 10 de setembre la presentació del volum II de 'Rainer& Lou: cartes seleccionades (1897-1926)', de Rainer Maria Rilke. Quant als autors andorrans presents a la 34a Setmana del llibre, Albert Villaró, Josep Espunyes i Joan Obiols signaran els seus respectius llibres en l'estand habilitat.