Quantcast

Alt Urgell 25 d'agost: EL LINUS ARRIBA A LA SEU D'URGELL

La urgellenca Susanna Isern ha conduït un taller creatiu per a infants i ha presentat al protagonista del seu llibre: en Linus, a tots els infants assistents aquest dimecres a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

A més d’explicar contes, presentar el Linus i fer talles de pintura, s’ha fet el sorteig d’un lot de llibres de l’autora entre tots els presents.
Des que va publicar “Pilú, Pilú!”, el seu primer àlbum il·lustrat, a la primavera de 2011, són ja més de 30 llibres infantils els que han vist la llum. La majoria de les seves obres es comercialitzen internacionalment i poden trobar-se, a més d’en braille, en més d'una dotzena d’idiomes

La Susanna ja fa anys que no viu a la Seu, però sempre hi és present per la Festa Major i per celebracions importants. Actualment compatibilitza la seva passió per l’escriptura amb la psicologia. Així, dirigeix el Gabinet de Psicologia d’Aula Dédalo de Santander i és professora de Psicologia d’Aprenentatge a l’Universitat Europea de l’Atlàntic

Parlen al vídeo: SUSANNA ISERN, ESCRIPTORA