Quantcast

La Cerdanya 25 d'agost: BLAUMUT OMPLE LA PLAÇA STA MARIA DE PUIGCERDÀ

El grup català Blaumut ha omplert aquest dimecres a la nit la plaça Santa Maria de Puigcerdà i ha donat el tret de sortida a la Festa de l’Estany 2016, una celebració que s’allargarà fins diumenge. La formació musical, que ja va visitar la capital ceretana fa dos anys, ha interpretat temes dels seus darrers treballs, com Pa amb oli i sal, Only you o Bicicletes, davant de nombrosos veïns però sobretot de visitants. El concert forma part del 2n Festival Transfronterer d’Arts Escèniques Puigcerdà-La Guingueta d’Ix que va arrencar el 23 de juliol i finalitza aquest dijous a la nit amb l’actuació de música gospel de 'The Sey Sisters' i del Cor Giovinetto de Puig-reig, finalista de la tercera edició del concurs de TV3 'Oh Happy Day'. Des de l’ajuntament fan un balanç positiu de la segona edició d’aquest festival, que ha ofert fins a 14 propostes de música i teatre.

Els dos municipis ja pensen en una tercera edició del Festival Transfronterer, que podria ampliar la programació, sobretot a La Guingueta d’Ix, localitat que enguany només ha acollit un dels concerts.

La signatura del nou Consorci entre els dos municipis tindrà lloc aquest divendres a la sala de plens de l’ajuntament de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ