Quantcast

La Cerdanya 25 d'agost: UNS 2.500 ESPECTADORS AL 9è CICLE DE JAZZ DE BOLVIR

Amb l'actuació de Big Mama Montse, Riqui Sabatés Band i Sister Marion, Bolvir ha tancat aquest dimecres el seu 9è Cicle de Jazz, una proposta cultural gratuïta que té lloc durant quatre dimecres d’agost. Des del consistori calculen que, en total, unes 2.500 persones s’han aplegat al poliesportiu del municipi per assistir als concerts i es mostren satisfets de la bona acollida que té el cicle any rere any.

La programació ha comptat, un any més, amb grups reconeguts dins el panorama jazzístic, com ara Agustí Burriel o Lluís Coloma. Amb nou edicions, el Cicle de Jazz de Bolvir ja s’ha consolidat com una de les ofertes culturals de l’estiu a la comarca i arreu de Catalunya. Des de l’ajuntament ja es plantegen quines novetats presentarà l’edició de l’any vinent, la desena, i si es mantindrà la seva gratuïtat.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR