Quantcast

Mor tirotejat per usar la llengua de signes amb la Policia

Daniel Kevin Harris, de 29 anys d'edat, ha mort després de ser tirotejat al costat de casa a Carolina del Nord, després de ser detingut per la Policia després de sobrepassar el límit de velocitat, segons publica dailymail.co.uk.

Fonts policials relaten que l'agent va disparar al noi perquè avançava cap a ells i no obeïa ordres, tot i que els testimonis expliquen que l'home, que estava desarmat, va ser disparat "immediatament", després de sortir del seu vehicle.

Lamentablement Harris només estava "espantat" i no va entendre la situació, segons va dir la seva família. "Ell no podia escoltar les seves advertències. Ell no podia escoltar les ordres d'aturar o romandre lluny d'ells", explica el seu germà. Senzillament perquè ell era sord.