Quantcast

Óscar Clavell, diputat processat del PP, en el punt de mira de Ciutadans

Óscar Clavell s'ha convertit en el polític amb més interès en les negociacions entre PP i Ciutadans, i és que el diputat popular per Castelló i exalcalde de la Vall d'Uixó està pendent del que pugui sortir de l'acord entre les dues formacions.

Clavell està processat per suposats delictes de prevaricació, frau, exaccions il·legals i malversació de cabals públics . El Tribunal Superior de Justícia valencià va veure indicis de delicte en la seva actitud en relació al pagament de 707.000 euros a una empresa de neteja viària i transport de residus quan era alcalde en funcions.

El vicesecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez Maillo ha sortit en la seva defensa i ha exposat que "el diputat ja ha explicat que és una presumpta prevaricació administrativa i ha assegurat que encara que no sigui corrupció política, si s'obre judici oral dimitirà. Però no es tracta de fer passar per corrupció el que no és ".

el PP considera que això de Clavell és una" qüestió purament administrativa "i que, a més, no haurien de tirar-ho de forma immediata, ja que l'acord planteja que tenen temps d'apartar als càrrecs públicoshasta tres mesos després de la data d'investidura.