Quantcast

Vallnord ultima els detalls a nou dies de la Copa del Món de mountain bike

De l’1 al 4 de setembre arriba de nou la Copa del Món de mountain bike a Vallnord Bike Park la Massana. Des de l'estació es treballa per ultimar tots els detalls quan falten nou dies per a la cita en la que s’espera la participació d’uns 700 corredors entre les modalitats de descens i cross-country. Més de 300 persones formaran part de l’organització i ja s’han registrat un centenar de periodistes per fer la cobertura mediàtica de l’esdeveniment.

Els circuits on es disputaran les proves són els mateixos, amb algunes millores, que els dels Mundials 2015 on destaca l’arribada del descens al centre del poble de la Massana. Concretament el de DHI gaudirà de modificacions que passen per la incorporació de nous mòduls i pel canvi d’algun dels salts. Ja fa tres setmanes que un equip treballa per adequar el circuit així com el pas per a vianants que es va obrir l’estiu passat.  

Al circuit de XCO també es reforçaran les zones d’accés al públic per oferir una major visibilitat. I aquesta prova arriba a Andorra amb una peculiaritat. Serà la número 200 després que la primera prova UCI es celebrés a Bassano del Grappa, a Itàlia, el 1991. Per aquest motiu, els guanyadors obtindran una placa commemorativa. S’espera també d’aquesta prova la participació dels recents medallistes olímpics de Rio 2016. 

D’entre els corredors participants destaca el Team Commençal Vallnord format per Rémi Thirion, George Branningan, Gaetan Vigé, Gaetan Ruffin i Thibaut Ruffin. Myriam Nicole serà la representant femenina. L’objectiu és aconseguir ser el millor equip de la prova tal i com es va aconseguir a Lenzerheide, Suïssa. També hi seran els riders patrocinants per Vallnord: Greg Minnaar, Guy Díaz, Guillem Casal i Blanca Aracil.