Quantcast

Els integrants de Supersubmarina evolucionen de "forma positiva"

Els integrants de Supersubmarina evolucionen de "forma positiva" després de deu dies del "desgraciat accident de trànsit" que van patir en els voltants d'Úbeda (Jaén) quan tornaven de donar un concert la nit anterior.

Aquest text, publicat per Pink House Management i recollit pels perfils oficials de Supersubmarina a les xarxes socials, assenyalen que Francesc , road manager de la banda, "ja té l'alta mèdica i està a casa" .

el baixista, 'Pope' , "ha estat intervingut d' seus fractures de peu i braç i s'espera que si no hi ha cap contratemps pugui rebre l'alta en els pròxims dies ". " Jaume , guitarrista, també ha estat intervingut amb èxit de diferents fractures , i hauran de passar unes setmanes perquè pugui abandonar l'hospital", afegeix.

< p> Per la seva banda, " Juanca, bateria, i Josep 'Xinès', cantant, estan a l'UCI recuperant-se de les diferents operacions a què han estat sotmesos ".

El comunicat afegeix que "tots els parts indiquen que estan responent i evolucionant com esperen els diferents equips mèdics que els estan tractant, amb tota la cautela que requereixen aquestes situacions".

També fan referència a Miguel Ángel , la persona que viatjava en l'altre vehicle, que "evoluciona favorablement de les seves lesions en un hospital de Sevilla".

a més, aprofiten per a "agrair la immensa, i interminable, allau de missatges de suport, realment emociona i sens dubte els està donant la força que necessiten per recuperar-se ".