Quantcast

Els dos escàndols sexuals que posen en perill el festeig de Bolt

Usain Bolt s'ha convertit en el millor velocista de la història i en un dels protagonistes indiscutibles dels Jocs Olímpics de Rio 2016 després d'aconseguir la triple corona per tercera vegada consecutiva, una cosa que ningú havia aconseguit mai. Però aquesta gesta s'ha vist entelada unes hores després de la cerimònia de cloenda després de sortir a la llum dues escàndols sexuals que ho involucren de ple.

Poc després de la festa a la que celebrés el seu 30 aniversari, van aparèixer unes fotos en què apareix Bolt al costat d'una dona d'origen jamaicà després de tenir relacions sexuals . La jove en qüestió és Jady Duarte , de 20 anys, que no va trigar a difondre les imatges del seu 'affaire' amb el velocista 'per WhatsApp. Segons va declarar Duarte a la revista Extra, "no em vaig adonar que era famós, per a mi va ser una trobada més, normal".

Aquesta trobada va tenir lloc la mateixa nit en què es va difondre un vídeo en què Bolt apareix ballant de manera eròtica al costat d'una jove. ( clic aquí per veure el vídeo ). Un altre episodi que va haver de treure els colors a l'jamaicà, i és que aquests fets no tindrien cap importància si no fos perquè fa tan sols uns mesos Bolt declarava als mitjans que tenia nòvia, però que no desitjava fer públic el seu nom per protegir la seva intimitat.

"Molta gent tractarà d'atacar-la, així que li he dit que l'hi prengui amb calma i s'asseguri d'estar llista per a això", confessava. Aquest anonimat es va aconseguir hastar fa uns dies, quan es va conèixer el nom de la jove. Kasi Bennet t, una noia a la qual la premsa ha batejat com 'la Kim Kardashian jamaicana ".