Quantcast

María Teresa Campos sent que ha de desaparèixer perquè es reconegui a Terelu

Les Camps no deixen de ser notícia. Si durant tota la setmana han estat el tema de conversa per l'estrena del reality 'Les Campos', aquest dilluns no deixen de ser-ho després de la dura confessió que va fer María Teresa Campos durant l'emissió de 'Quina temps tan feliç '!.

La matriarca del clan repassava al costat del seu equip els moments més importants i destacats del programa.

Va ??ser llavors quan la presentadora va confessar sentir-se malament per la seva filla Terelu i, plorant i amb la veu entretallada, va reconèixer que alguna vegada havia arribat a pensar a desaparèixer perquè la seva filla fos reconeguda .

"A vegades he pensat una cosa terrible i és que he de desaparèixer perquè en algun moment se la reconegui a la meva filla. Poso aquesta cara per la duresa i la injustícia en la mesura que jo he estat molt en aquesta professió i això en comptes de beneficiar-la com molts pensen … ", es lamenta la presentadora.

Aquestes paraules de Camps van emocionar a tots els allí presents, inclosa a Terelu, que va afirmar que no li valdria la pena ni un sol segon que la seva mare no estigués perquè ella tingués major reconeixement com a professional.

"A mi no em recompensaria ni una mil·lèsima de segon cap èxit a la vida si tu no hi fossis" , ha confessat.