Quantcast

Tots els secrets de les portes lacades

Un dels temes de més rellevància a l'hora d'assegurar un entorn agradable en el qual descansar de la rutina diària és la de la decoració d'interiors. El món de la decoració d'interiors és ampli i molt divers, amb possibilitats per a gairebé tot el món i amb tota mena d'objectes i formes que assegurin la formació de la llar desitjat, en aquest cas ens centrarem en les portes d'interior , el principi i el final de les estades casa nostra.

Les portes d'interior són un objecte de l'entorn domèstic amb el qual interactuem i convivim cada dia i és important sentir-se a gust amb el model, color i tipus de porta triada per a la nostra llar. Molts usuaris a tot el món trien col·locar a casa portes lacades , que ofereixen un seguit de característiques que les fan un recurs bastant desitjable a l'hora de triar les portes de qualsevol domicili. Però primer de tot, seria convenient aclarir què és una porta lacada: el terme 'lacada' fa referència al tractament que rep la porta pel que fa a l'aplicació de diverses capes d'esmalt (laca) en la superfície de la mateixa. Es tracta d'un procés minuciós i complicat, en el qual no pot haver lloc per motes de pols i altres convidats no desitjats, així com un procés especial d'assecat, per garantir que el color perduri sense importar el temps o l'ús que li donem .

És per això que les superfícies lacades solen ser molt llises i polides, ocultant així les vetes de la fusta o qualsevol rastre inesperat del material, les diferents capes d'esmalt aconsegueixen un color uniforme i opac, aconseguint una textura completament homogènia que és, d'altra banda, el resultat que busquen tant el client com el fabricant en el resultat final del procés del lacat.

La principal característica que podria fer-li decantar-se per una porta lacada per a la seva llar és la seva impressionant estètica. Les superfícies lacades permeten una infinitat d'opcions a l'hora de triar colors i, d'igual manera, a l'hora d'escollir formes i dissenys, per la qual cosa s'adapten com un guant a les exigències del client ia la línia estètica de casa nostra, donant un resultat completament impecable visualment, suposant així una aposta estètica guanyadora. D'altra banda, el seu manteniment és una altra gran basa a favor, ja que és d'extrema facilitat. La superfície lacada resulta impecable després d'una simple neteja amb aigua i sabó, sense necessitat d'un altre tipus de productes de neteja addicionals, amb la despesa que aquests suposen per a la nostra economia domèstica.

Com dèiem, la galeria de colors que es poden triar per a les nostres portes lacades és gairebé infinit. Encara comptant amb això, hi ha certa varietat de colors que, segons els fabricants, pot donar un resultat idoni, com els blancs impol·luts o colors foscos, tenint en compte també la gamma intermèdia. També hi ha opcions per arriscar en la nostra elecció, com colors vius o qualsevol color disponible d'una paleta gairebé sense fi, sense témer, per descomptat, un resultat deficient, només caldrà tenir en compte la brillantor i la lluminositat que aquest color aportació a la estada, si bé és cert que s'ha apuntat anterior ment respecte a tons blancs i negres, una opció d'èxit garantit.

Finalment, cal tenir en compte que una porta lacada és una superfície sòlida però delicada al mateix temps, l'obtenció d'un resultat de qualitat depèn de la minuciositat del procés de lacat. Per això, cal assegurar sempre una bona decisió escollint el fabricant.