Quantcast

Leonardo DiCaprio i Nina Agdal pateixen un accident de trànsit a Los Hamptons

Leonardo DiCaprio i la seva suposada núvia Nina Agdal van patir aquest dissabte un accident de trànsit a Los Hamptons, Nova York. La parella formada per l'actor i la model van tenir una petita col·lisió amb un Mini Cooper, segons asseguren els testimonis que van presenciar el succés al portal Pagesix.

L'actor va assegurar poc després que tots els ocupants estaven bé , encara que els presents van cridar a una ambulància per precaució.

Es desconeix la identitat del conductor del Mini Cooper, ni del propietari del vehicle que conduïa DiCaprio, ja que fonts pròximes al oscaritzat actor asseguren que el cotxe és propietat d'un amic seu.

Segons DiCaprio, no és la primera vegada que pateix un accident, ja que en una entrevista per a la revista Wired, va confessar que ha burlat la mort en tres ocasions.