Quantcast

El comerç TessArt d'Andorra la Vella guanya el segon concurs d'aparadors del Femap

El segon concurs d'aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus ha recaigut en el comerç TessArt d'Andorra la Vella, que s'endú 600 euros. Per valorar els aparadors, diversos jurats territorials dividits per les diferents zones han avaluat la temàtica de la música antiga, la visibilitat, l’originalitat, l’estètica i la disposició dels elements de cada candidat. Els dotze finalistes de tot el Pirineu, en una segona ronda, van ser visitats per un jurat final, que va sentenciar els tres premis.  El segon ha estat per a la botiga Màgia de Tinta de Puigcerdà (400 euros) mentre que l’establiment Ingrid Munt de Berga ha assolit el tercer (200 euros). La directora del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, lliurarà el primer premi a TessArt (botiga ubicada al carrer de Nequi 9, de la capital andorrana, aquest dijous a les 19 hores.

Pel que fa al premi del concurs de xarxes socials, on han pogut participar tots els establiments inscrits que hagin enviat una fotografia del seu aparador, el que ha sumat el major nombre de 'likes' a les xarxes socials ha estat la Perruqueria Heura de la Seu d’Urgell, que ha obtingut la cistella del Femap amb productes locals. El Festival de Música Antiga dels Pirineus s’acomiada d’Andorra per aquest any el mateix dijous dia 25 d’agost, a les 21.30 hores, amb el concert del quartet de cordes La Ritirata en el marc incomparable de l’antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors d’Escaldes-Engordany que obre les seves portes per primera vegada al públic.