Quantcast

Jesus Castro puja la temperatura lluint bon cos a Instagram

Jesús Castro està arribant a la recta final de les vacances i quina millor manera de acabar-les que pujant una foto lluint bon cos a Instagram . L'actor, conegut per pel·lícules com 'El Nen' i sèries com 'Mar de plàstic' i 'El príncep', ha publicat una imatge en la qual apareix al costat d'un cotxe, sense samarreta i lluint bru i músculs.

"Esprement al màxim el poc que queda de vacances", escriu l'actor al costat de la imatge que ja supera els 14.000 likes .

Aquesta tardor podrem veure l'actor de nou a Telecinco. Castro va rodar la minisèrie ' Perdona senyor ', de vuit episodis, on interpreta al personatge de Rafa, nebot del personatge de Paz Vega.

La sèrie narra la tornada d'una monja a Barbate, on va néixer, per retrobar-se amb el seu passat i resoldre alguns dels assumptes que va deixar pendent quan va ingressar a l'orde religiós. En ella podrem veure temes d'amor, atur, narcotràfic i sobretot lleialtat.