Quantcast

Un padrí de noces, condemnat a presó per estafar al nuvi en el seu comiat de solter

Dino Carter va demanar al seu millor amic, Martyn Galvin , que fos el seu padrí el dia del seu casament. Però no només això, també anava a ser la persona encarregada d'organitzar el comiat de solter per 16 persones a Praga.

Durant el temps de preparació, Galvin va confessar als seus amics que tenia càncer. Per a ells va ser un cop molt dur, pel que no van dubtar a pagar-el viatge i pagar els seus tractaments, però quan va arribar el dia del viatge, tots es van adonar que havien estat estafats.

Els amics van arribar a l'aeroport molt il·lusionats i allà es van adonar que els bitllets d'avió eren falsos. Ràpidament, van trucar a la casa del jove i la mare els va assegurar que el seu fill no tenia cap malaltia.

Davant d'això, el nuvi no va dubtar a denunciar-ho i ara la justícia britànica l'ha condemnat a 20 mesos de presó per estafa ia pagar més de 9.000 euros . Resulta que el jove s'havia gastat els diners del viatge en apostes.

Un cop superada la traïció, Carter va triar un altre padrí i les noces es va celebrar.