Quantcast

El sorprenent resultat de Mario Vaquerizo al test d'intel·ligència de 'Sálvame'

Mario Vaquerizo es va sotmetre aquest divendres al plató de ' Sálvame Deluxe ' al temut test d'intel·ligència del programa. Encara que amb moltes de les seves intervencions televisives pugui donar la imatge contrària, la veritat és que va sorprendre a propis i estranys amb el resultat final.

El periodista, cantant i representant va obtenir una puntuació de 125 , superant així la mitjana nacional. Això vol dir que el marit d'Alaska es queda a cinc punts de ser superdotat.

"Aquesta és una responsabilitat molt gran" , feia broma l'artista alhora que es mostrava molt content.

Amb aquest resultat, Vaquerizo es col·loca en la part noble del rànquing dels col·laboradors i convidats de 'Sálvame' que s'han sotmès al test en aquests anys.

El rànquing està liderat per Jimmy Giménez Arnauy (136), Kiko Hernández (133) i Mila Ximénez (131) . D'altra banda, les puntuacions més baixes són les de Charlotte Cannigia, l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP', (92), Leticia Sabater (96), Karmele Marchante (97) i Francisco Nicolás (98) . La mitjana se situa en 100 punts.