Quantcast

Una dona ven el seu vestit de núvia per pagar el seu divorci

En eBay podem trobar de tot. Vestits de núvia també. Però segur que no n'hi ha cap com aquest. Samantha Wragg és una jove de 28 anys que va posar el seu vestit de núvia a la venda després de divorciar del seu marit. La parella es va casar el 2014 i eren molt feliços fins que un bon dia ell va decidir fugir amb una altra dona.

La jove, resident a Chesterfield, vol deixar enrere tot el que tingui a veure amb la seva fugaç matrimoni i , de passada, pagar-se el divorci amb el que recapti de la venda del vestit. A més, Samantha deixa clar en l'anunci que el seu marit li va ser infidel. Voldrà algú comprar-li el vestit amb aquest precedent?

"En bones condicions, però necessita una neteja en sec per poder desprendre'l de la pudor de la traïció", escriu a l'anunci. "Principalment a la venda perquè necessito pagar la meva divorci i el meu marit ha deixat de pagar-me les factures", afegeix sense embuts. Samantha explica a la ' BBC ' que va optar per donar-li un to irònic a l'anunci mancant clients.

Ara, l'esposa ven el vestit per un preu de 500 lliures (uns 578 euros), una quarta part del que li va costar al seu dia. Després de 32 licitacions, el vestit ja va per 13.1000 lliures.

L'anunci acaba amb aquest missatge: "Si vols un vestit ple de mals records i esperances i somnis trencats, aquest és el lloc per a tu". Encara que desitja molta sort a la qual el compri: "Espero que et porti molta més felicitat que a mi i si no … bé, sempre pots tornar a vendre aquí".