Quantcast

La generosa propina de Shakira i Piqué a un xef a Eivissa

Fa uns dies que Shakira i Piqué van donar per finalitzades les seves vacances. El futbolista va tornar a estar sota les ordres de Luis Enrique i la cantant va tornar a l'estudi per preparar els seus pròxims projectes musicals.

Però abans d'aquest retorn, la parella va gaudir al costat dels seus fills Sasha i Milan d'una < strong> setmana de vacances a Eivissa . Per a aquests dies, Piqué i Shakira van contractar a un xef argentí perquè els hicera el menjar i sembla que van quedar molt satisfets perquè la propina que el xef va rebre així ho demostra.

"Tinc un amic que viu a Eivissa i que va ser contractat per Shakira i per Piqué per ser xef durant una setmana. La parella va quedar encantada de com cuinava, com els feia l'esmorzar … i van pegar molt bona ona. en acabar, Shakira i Piqué li van dir que estaven feliços, que els va encantar el menjar i li van donar una propina de … endevinen quant? Piqué li va pagar, és clar, el que li havia de pagar pels seus serveis com a xef, però a més li va deixar una bona propina ", va començar narrant Gaietà, el locutor del programa de ràdio argentí 'Gossos al carrer'.

Tots els presents en l'estudi van començar a llançar xifres, 500, 1000, 2000 euros, però cap d'ells va encertar. Va ser llavors quan Cayetano va revelar la quantitat.

"El meu amic m'ho va explicar. Diu que li va fer una abraçada i li va dir: 'tingues, gaudeix i compra't alguna cosa' i llavors es va ficar la mà a la butxaca i va treure 10.000 euros. el meu amic no s'ho podia creure i no va comptar els diners ni res. Però llavors Piqué va ficar la mà a la butxaca esquerre i li va donar altres 10.000 ", ha revelat el locutor.

En total, uns 20.000 euros que la parella va donar al seu xef, a més de la seva corresponent sou . Quina generosos!