Quantcast

Iker Casillas esclata contra 'El Xiringuito' de Pedrerol

Iker Casillas ja no pot més i ha explotat en les xarxes socials. El porter del Porto es va enfadar aquest dimecres amb el programa El Chiringuito de Josep Pedrerol a causa del seguiment que van fer al programa sobre l'actuació del porter en el partit de la prèvia de la Champions que el seu equip va disputar davant la Roma.

Casillas va demanar a través del seu compte de Twitter que "aquesta temporada" li deixessin "en pau" en referència a un tuit del programa que feia referència a la "mala nit" del porter.

Quan el programa tuiteó sobre el comentari de Casillas, aquest va preguntar si li estaven "vacil·lant". En aquest últim tuit es veu la jugada per la qual el programa de Josep Pedrerol estava parlant d'ell. En ella, l'arquer se li escapa la pilota i el conjunt italià va estar a punt de marcar.

Escolta, de veritat, us demano PER FAVOR que AQUESTA TEMPORADA em deixeu en pau! Em comença a preocupar aquest seguiment … https://t.co/oqZEcaGQZQ

Iker Casillas (@CasillasWorld) 17 agost 2016

Em esteu vacil·lant, no? & # 128.563; https://t.co/IYedeZXVVD

Iker Casillas (@CasillasWorld) 17 agost 2016