Quantcast

Alessandro Lequio i María Palacios, pares d'una nena anomenada Ginevra

Alessandro Lequio i María Palacios s'han convertit aquest dimecres en pares d'una nena a la qual han posat de nom Ginevra Ena . Es tracta de la primera filla de la parella i suposa el colofó ??a una relació de disset anys.

Palaus acudia a l'Hospital Nisa Pardo de Aravaca (Madrid) i dues hores després naixia la nena, al voltant de les 16:30 hores. El doctor Fernández Moya, de l'equip del doctor García del Real, ha estat el que ha assistit el part, qui curiosament també va assistir el d'Ana Obregón.

El naixement ha estat per cesària i tant la mare amb la petita es troben en perfecte estat.

en una entrevista a Hola !, el matrimoni va anunciar que Aless (el fill de Lequio amb Obregón) seria el padrí "perquè, per la proximitat geogràfica estarà molt present en la seva vida ", mentre que la padrina comentava que li agradaria que fos Ana Rosa Quintana, ja que" és una persona a la que vull i en qui confio ".