Quantcast

El FC Barcelona guanya la Supercopa d'Espanya davant el Sevilla

El FC Barcelona s'ha proclamat aquest dimecres campió de la Supercopa d'Espanya després aixafar a un Sevilla que res va poder fer per remuntar el complicat marcador de l'anada al Sánchez Pizjuán (0-2) .

Amb gols de Arda Turan i Leo Messi , qui se sumava a la faceta golejadora quan el partit ja estava sentenciat, els de Luis Enrique aconseguien el primer títol de la temporada . Tot i així, el llistó no va baixar en cap moment i els blaugrana van seguir buscant el gol fins al final.

El Sevilla va tenir la seva oportunitat en el minut 31 amb un penal comès per Umtini, però ni per aquí l'equip andalús va trobar la sort. La parada de Bravo va ser bona a una pena màxima executada per Iborra.

La mala notícia del partit la va posar Mascherano, que es va lesionar a poc menys de deu minuts del final del partit. Com ja estaven fets els tres canvis, el Barça va haver de jugar la recta final amb un menys.