Quantcast

El PP dóna el vistiplau a Mariano Rajoy per negociar amb Ciutadans

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy , ha anunciat que el Comitè Executiu Nacional li ha donat llum verda per negociar amb Ciutadans les condicions d'un hipotètic suport a la seva investidura, la qual no té fixada la data encara.

"el Comitè del meu partit m'ha autoritzat a mi ia la direcció nacional del meu partit a negociar amb Ciutadans", ha confirmat el líder del PP a la seva compareixença. També ha assegurat que va a reunir-se amb Albert Rivera per començar a negociar "un acord d'investidura sobre pressupostos, sostres de despesa i polítiques d'estabilitat".

A més, ha llançat un clar missatge a Pedro Sánchez , amb qui es reunirà abans de decidir si va a la investidura : "Després de la II guerra Mundial no hi ha cap país a Europa on s'hagin repetit les eleccions perquè els partits no s'hagin posat d'acord ".

" És un disbarat perllongar aquesta situació sine die. no condueix a res, i vaig a estar a l'altura d'aquesta responsabilitat, però el PP no és l'únic que té aquesta responsabilitat. I el partit socialista no ha donat cap pas perquè aquesta investidura pugui tirar endavant ", afegeix.