Quantcast

Detenen un jove després de matar una parella i menjar-se la cara d'un d'ells

Harrouff Austin és sospitós d'apunyalar un home i la seva esposa i de ferir a un veí més. Quan el van trobar sol grunyia mentre retirava amb les seves dents la carn de la cara de l'home mort.

John Stevens, de 59 anys, i la seva dona, Michelle Mishcon, de 53 anys, van morir a l'acte. El veí que va acudir en la seva ajuda va ser apunyalat però va poder escapar per demanar ajuda.

Els fets van tenir lloc en una ciutat a uns 150 quilòmetres al nord de Miami i el xèrif del Comtat de Martin, William Snyder, va assenyalar que l'agressió està probablement relacionada amb el consum d'una droga sintètica anomenada 'sals de bany', 'Flakka' o grava , una droga és barata i els seus efectes són poderosos i mortals.

< p> l'estudiant és membre d'una fraternitat al campus de la Universitat de Florida i no tenia antecedents de violència. Va ser necessària la intervenció de diversos gossos de la Policia i l'ús d'una arma de atordiment per poder controlar-lo.