Quantcast

Tatuatges petits amb grans missatges

Fer-se algun tatuatge al cos és bastant frecuenteen al segle XXI. Hi ha persones que consideren un art aquest tipus depracticas, com una cosa única exclusiu d'aquells que adopten el tatuatge com unestilo de vida.

La gran quantitat de dissenys que existeixen és innombrable, hi ha tant tatuatges que ocupen gran part d'una zona del cos, com tatuatges petits i gairebé invisibles, però especials per a aquell que els porta. Molts d'ells tenen un significadoespecial i que transcendeix cultures i idiomes. Per això, la gent se'ls tatúaya no per moda, sinó pel significat que per a ells té entre les seves línies, símbols o imatges.

Actualment, en temps de consum excessiu, els tatuajesse converteixen en un producte de consum massiu i per això fins i tot s'han creadoregulaciones per part del govern per assegurar-se que aquesta pràctica serealiza correctament sense perjudicar la salut pública a causa d'una mala praxi. És important que els centres compleixin la normativa vigent per petits donin la confiança suficient i fer-nos un tatuatge de manera segura.

Quan vam buscar un tatuatge d'acord amb nosaltres, siempresolemos buscar alguna cosa que ens representi i amb el qual sentir-nos identificats, ja que després de tot, és una marca que ens acompanyarà per sempre.

Si tenim pensat fer-nos un tatuatge, us mostrarem unavariedad de tatuatges petits que han realitzat en Lògia Barcelona i que us poden donar ideasy així poder triar amb més facilitat el que sigui convenient segons nuestrapersonalidad i el significat que li vulguem donar.

1. Un tatuajepequeño usual és el punt i coma, el qual sol ser utilitzat per aquellaspersonas que volen reflectir que la vida segueix malgrat haver-se encontradoprofundamente estancades. El punt i coma representa que encara hi ha més i que nos al final.

2. La imatge d'un veler per exposar la frase "un mar s'encalma mai va fer a un mariner expert".

< p> 3. El símbolodelta incomplet: significa canvi.

4. Una bandade ocells en ple vol: les aus tenen un significat de llibertat, tambiéndan un sentit d'organització i equip per arribar molt lluny.

5. Símbolotriqueta: conegut com "triquel", simbolitza la divinitat de la dona en les 3dimensiones. Un altre significat d'aquest símbol és la vida, la mort i tornar anacer, referint-se a un cicle continu.

6. Lagolondrina: és un petit dibuix d'aquest au amb ales obertes per simbolizarlibertad, té un significat d'amor per sempre, ja que aquesta au tria unapareja per a tota la vida.

7. Puntoscardinales: és un tatuatge utilitzat tant per a l'home com per a la mujer.Los punts cardinals signifiquen mantenir-se sempre orientats a la nostra vida, i si en algun moment perdéssim el rumb, serem capaços de tornar aencontrarlo, per recordar que encara no està tot perdut.

8. Dent DeLeon desintegrant: aquest és un tatuatge molt comú en dones. La seva significadoes "la vida dura poc i és simple, gaudeix-".

9. Pequeñashadas: les fades, follets i els éssers petits simbolitzen un món fantásticopara recordar-nos l'etern viatge per tornar a ser nens alguna vegada.

10. Àncora: significa seguretat i protecció, antigament usat pels mariners comoamuleto per no anar-se'n a la deriva i mantenir-se sobre la terra.

11. Palabragriega Meraki: el seu significat és fer les coses amb passió, fer cosassimples però una gran passió.

12. El símbolodel triangle que es tatuen aquelles persones que mai deixen d'explorar.

13. El símbolode la bella flor de lotus que a Egipte va arribar a significar lluita yfortalecimiento per sobre de la foscor per arribar a la llum.

14. La famosafrase Carpe Diem, un tatuatge que molts trien. En Llatí significa aprofita eldía i viure el present.