Quantcast

La brutal baralla entre Johnny Depp i Amber Heard que va acabar amb un dit tallat

L'exdona de Johnny Depp, Amber Heard , ha publicat una imatge del dit tallat de l'actor com a mostra de les seves baralles domèstiques. L'actriu assegura que va patir abusos per part de Depp i que el dia de l'agressió estava "borratxo" i havia consumit "una gran dosi d'èxtasi".

Segons publica TMZ, Heard compte que el dit va acabar malferit després que Depp trenqués ampolles i finestres. A més, després de l'agressió va mullar el monyó en pintura blava i va escriure al mirall un missatge acusant-la de tenir un romanç amb l'actor Billy Bob Thorton , amb qui havia protagonitzat la pel·lícula 'London Fields'.

Amber va explicar també durant la seva declaració que mai va tenir una relació sexual amb Thornton, i ha afirmat que Depp, sovint, l'acusava d'anar a dormir amb altres homes.

Els fets van tenir lloc al març de 2015 a Austràlia, mentre l'actor gravava l'última entrega de 'Pirates del Carib'. De fet, la lesió va provocar un retard de quatre setmanes en el rodatge.

L'actriu de 30 anys assegura que l'actor no li falta cap dit gràcies a un empelt que li van realitzar amb la pell de la mà.