Quantcast

L'Exèrcit de Terra bloqueja "per error" a Alberto Garzón al Twitter

El Exèrcit de Terra està en l'ull de l'huracà. El compte oficial a Twitter de la institució dedicava unes paraules a Rafa Nadal després d'acomiadar dels Jocs Olímpics de Rio 2016. Una dedicatòria que no va passar desapercebuda pels usuaris de la xarxa social.

< p> " la guerra no és trist, perquè aixeca les ànimes … perquè ens ensenya que fora de la bandera, res, ni fins i tot la vida, importa. Gràcies Rafa " , escrivia @EjercitoTierra.

Aviat es va conèixer la intrahistòria de la frase. Resulta que era una frase de Camilo José Cela extreta d'una carta publicada al diari ultradretà El Alcázar i el destinatatio era el general José Millán Astray.

Minuts després, el mateix exèrcit de Terra esborrava el tuit i es justificava. "La nostra intenció ha estat felicitar Rafa Nadal. Demanem disculpes si hem ferit la vostra sensibilitat. Retirem el tuit" , asseguren.

Semblava que la polèmica acabava aquí però no va ser així. El líder d'Esquerra Unida, Alberto Garzón , intentava entrar al compte oficial de la institució i es va trobar que havia estat bloquejat.

He anat a entrar per primera vegada en el compte oficial del @ EjercitoTierra i m'he trobat amb això: pic.twitter.com/m7x0AoivXY

Alberto Garzón (@agarzon) 14 agost 2016

La polèmica continuava i l'Exèrcit de Terra es explicava. Tal com asseguren des de la institució, el perfil del polític havia estat bloquejat per "error" , pel que han pres mesures i ja s'ha "solucionat" .