Quantcast

S'esgoten les entrades per al concert i les visites nocturnes del Museu del Tabac.

El Museu del Tabac organitza aquesta activitat, des del 2008, dues vegades l'any dins del marc de les Nits d'Estiu als Museus -iniciativa organitzada amb la resta de museus d'Andorra- i dels Vespres d'Estiu de Sant Julià de Lòria organitzats des del Comú de Sant Julià de Lòria.

Les Nits de Museus al Museu del Tabac han ofert, durant els darrers anys, vetllades al jardí del museu amb música celta, tangos, música mexicana, música russa i música de cinema, entre altres. Enguany la proposta és un repertori d'àries d'òpera amb el quartet de corda 'Ensemble Ad Libitum', format per dos violins (Francesc Planella i Ivan Garriga), una viola (Elias Porter) i un violoncel (Mireia Planas). Interpretaran peces com 'Havanera' de Carmen (G. Bizet), 'Libiamo' de La Traviata (G. Verdi), i 'Quando M'en vo' de La Bohème (G. Puccini).