Quantcast

Satisfacció inicial entre els clients de Naturlàndia pel nou servei d'autobusos llançadora

El nou servei d'autobusos llançadora que des d'aquest passat dimecres Naturlandia ha posat a disposició dels seus clients, ha estat molt ben rebut per part dels usuaris que ja l'han començat a utilitzar, segons ha detallat aquest dissabte en declaracions a l'ANA, la responsable del punt de venda, Mònica Oliveira. En aquest sentit, Oliveira ha destacat que els usuaris que han fet ús d'aquest nou servei, una trentena aproximadament, no només han valorat el fet que s'ofereixi un sistema de transport gratuït fins a la cota 1.600 i 2.000, sinó que també «s'han mostrat molt contents quan han vist que podien deixar el seu vehicle de forma gratuïta en l'aparcament que s'ha habilitat just al costat del punt de venda».

Quant al funcionament d'aquest nou servei, que té sortida des de l'aparcament del Prat Nou, Naturlandia ha aportat dos autocars que uneixen Sant Julià de Lòria amb la cota 1.600 i la 1.600 amb la 2.000, per una banda, i la cota 1.600 amb el centre de la parròquia, per una altra banda. Cada dia s'ofereixen un total de cinc sortides entre les deu i les dotze del matí, fins a la cota 1.600, mentre que per tornar cap a Sant Julià, s'ha habilitat un horari de baixada entre les sis i les set de la tarda.

Tot i que ja s'ha col·locat un gran plafó informatiu en la rotonda del túnel de la Tàpia, Oliveira ha assegurat que encara hi ha feina a fer en la difusió del nou servei, ja que de moment bona part dels clients que s'han assabentat ho han fet a través de l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella.