Quantcast

Andbank Espanya obre la primera oficina a la zona sud d'Andalusia

La nova oficina d'Andbank Espanya a Sotogrande estarà dirigida per Fernando Ros, amb més de 15 anys d'experiència en Gestió d'Actius i Banca Privada, i que arriba provinent de Bankinter, on ocupava el lloc de director de Banca Privada per a la zona de la Costa del Sol. Anteriorment va estar durant gairebé 10 anys a Barclays Wealth and Investment Management com Private Banking Director per a la Costa del Sol-Marbella-Sotogrande i prèviament va treballar en la divisió de Gestió d'Actius de Banco Santander (ara Santander Asset Management). Ros és llicenciat en Administració d'Empreses per la Universitat San Pablo CEU, té un MBA per l'EOI (Escola d'Organització Industrial) i un postgrau en Assessorament i Gestió de Patrimonis per la Universitat Pontifícia de Comillas.
  
Per la seva banda, Carlos Aso, conseller delegat d'Andbank Espanya, ha assenyalat que «l'obertura de la nova oficina a Sotogrande confirma la nostra aposta per continuar creixent a Espanya i incorporar professionals amb una dilatada experiència en el sector de la banca privada, i un ampli coneixement de la zona en la qual desenvolupa la seva activitat».