Quantcast

El terrible drama personal de Nando Escribano, presentador de 'Cazamariposas'

Nando Escribano, presentador de 'caça-papallones', ha confessat en una entrevista a 'Lecturas' el dur tràngol que li ha fet passar la vida en els últims anys. El jove, de 28 anys, ha vist com en els dos últims anys el pare i la mare morien tràgicament per culpa del càncer. Això sí, abans de tot això, quan va començar a presentar el programa de Divinity, el seu germà també va viure en primera aquesta malaltia, això sí, la va superar.

"Va ser tot molt ràpid i quan va passar tot, llavors s'ho van detectar al meu pare. tot i ser conscient de tot el que passava, la meva mare sempre va intentar protegir-me i que em quedés al marge perquè no veiés al meu pare patir " , assenyalava Escribano.

Una de les declaracions més dures del programa de Divinity fan referència a una de les últimes converses amb el seu pare, veient junts el pilot del programa , una cosa que va emocionar al seu pare. "Suposo que no volia posar-se trist davant de la meva", lamentava el jove presentador.

Molt més ràpida va ser la tràgica mort de la seva mare. A l'octubre de l'any passat hi van comunicar i en tot just tres mesos va morir. En aquesta ocasió, el culpable va ser un càncer de laringe i l'esòfag. Nando Escribano lamenta que just morissin tots dos amb 64 ??anys, a la vora de la jubilació, una època per a "gaudir" després d'haver treballat des dels 13 anys.

Finalment, en aquesta entrevista amb 'Lecturas', el presentador de 'caça-papallones ' ha agraït a la seva parella el prop que ha estat d'ell en els últims anys, ja que sense ella probablement no ho hagués pogut superar. Una història duríssima …