Quantcast

El brutal comentari d'una àvia a la seva néta a Facebook

A vegades la sinceritat de les àvies no agrada a tothom. Aquest no va ser el cas de Chloe Gallacher , però sí el de molts usuaris de Facebook que no van veure amb bons ulls les paraules que Mary Kennedy dedicava a la seva néta a Facebook. < / p>

la jove va pujar el passat 23 de juliol un selfie al seu compte de la xarxa social. Els seus amics van començar a comentar el maca que estava. Però abans que ells, la seva àvia li escrivia aquestes paraules: "Estaries impressionant si perdessis una mica de pes XX".

A Chloe aquest comentari no li molest. De fet, li va donar les gràcies al seu "cançó de bressol" . Sense esperar-ho, l'àvia va sembrar la polèmica i va començar a rebre crítiques.

En declaracions al Daily Mail, Kennedy ha explicat que no va intentar ofendre a ningú perquè per a ella la seva niesta "és preciosa" i explica que el seu comentari era afectuós.