Quantcast

Mor una parella amb 20 minuts de diferència després de 63 anys casats

La història d'aquesta parella és d'aquestes que et fan pensar en l'amor per a tota la vida. Henry i Jeanette De Lange portaven casats 63 anys i el passat 31 de juliol ambdós van morir amb una diferència d'uns minuts .

L'increïble succés ha tingut lloc a Dakota del Sud. Tots dos havien criat a una família, però els seus últims anys de vida els van passar junts en un asil.

Als seus 87 anys, Jeanette tenia alzheimer i ja no recordava res de la seva vida. Per la seva banda, Henry patia càncer de pròstata.

Jeanette va ser la primera a morir. Al seu costat hi havia el seu marit, agafant-li la mà. Va ser en aquest moment, segons recull la CÑN, quan un dels fills que es trobava llegint la Bíblia al costat d'ells li va dir que la seva dona havia anat al cel i que ell ja podia descansar en pau.

Henry va obrir els ulls per última vegada per mirar a la seva esposa i els va tancar per sempre, 20 minuts després que la seva dona hagués mort.

En declaracions a aquest mitjà, un dels fills de la parella va qualificar el acte de misericòrdia divina i qualifiquen de bell el fet que tots dos morissin pràcticament alhora.