Quantcast

El 'zasca' d'Alberto Caballero, creador de LQSA, a Almodóvar

Les últimes declaracions de Pedro Almodóvar no han caigut gens bé als professionals del món de la televisió. El director de cinema manxec es despatxava a gust en una entrevista a 'The Guardian', on assegurava que per a ell la televisió a Espanya "no és un referent" .

Almodóvar es refereix en aquesta entrevista als actors còmics nacionals, sostenint que els "pobrets" no tenien temps per "fer un bona feina " .

Han estat molts els professionals que han respost a les paraules del manxec, entre els quals es troba Alberto Caballero , productor de 'La que se avecina', la comèdia més exitosa de casa nostra.

Caballero va usar el seu perfil de Twitter per reprendre amb to irònic a Almodóvar, a qui ha recordat que "tira d'ells" (en referència als actors) per a les seves pel·lícules.

Almodóvar diu que no pot jutjar els actors de la ficció televisiva, que "pobrets". Però curiosament tira d'ells …

Alberto Caballero (@alber_caballero) 8 agost 2016

I és que el creador de 'LQSA' no li falta raó. Tan sols cal recordar als actors que han treballat per al cineasta. Entre ells, Miguel Ángel Silvestre ( 'Velvet', 'Sin tetas no hi ha paradís'), Blanca Suárez ( 'El internado', 'El barco'), Raúl Arévalo ( 'Amb el cul a l'aire', 'l'Ambaixada'), Michelle Jenner ( 'Els homes de Paco') o Adriana Ugarte ( 'La Senyora', 'El temps entre costures'); actors que encaixen amb el perfil que critica Almodóvar i que han treballat amb ell.