Quantcast

Alba Carrillo, en urgències després d'una forta caiguda en 'Parli amb elles'

L'últim programa de 'Parli amb elles' ha deixat diverses imatges per al record. A més de la polèmica visita de José Luis Moreno, amb amenaça inclosa a Sandra Barneda, Alba Carrillo tornava a ser la protagonista del programa per la seva evident tontejar amb un dels convidats, Carlos Lozano. < / strong>

Després que el presentador digués, sense venir molt al cas, que li "encanta el conill d'Alba Carrillo", la col·laboradora de 'Parli amb elles' va voler emular, com la resta dels seus companys al conductor d' 'Granjero busca esposa', que va fer el descens del Sella amb Mónica Martínez.

Les presentadores del programa de Telecinco van fer 'el descens d'elles', on Carrillo no va sortir molt bé parada . L'ex de Feliciano va relliscar quan pretenia llançar-se de nou, una cosa que va provocar una aparatosa caiguda i que la seva cara i el seu genoll sortissin danyades.

L'exconcursant haver de deixar el plató momentàniament, al qual va tornar en cadira de rodes. Després de finalitzar el programa, Carrillo va acudir a urgències a que els metges li revisessin possibles lesions.