Quantcast

Hugo Silva, enxampat amb l'actriu Marta Guerres

Hugo Silva , un dels solters d'or espanyols, ha trobat parella. Segons publica la revista 'Cor', l'encarregada de fer somriure de nou a l'actor seria Marta Guerres, actriu amb la qual ha coincidit recentment en pel·lícules com 'El meu gran nit' o anteriorment a 'Karabudjan'.

Els paparazzi han enxampat a dos actors donant-se petons, carícies i cariñitos just abans d'entrar a la casa de la Silva, on han gaudit d'una romàntica vetllada. al matí següent, Marta i Hugo d esayunaron junts en un bar pròxim a l'habitatge de l'actor , on ja es van acomiadar.

Silva, que havia tingut el seu cor en solitari des de la seva ruptura, fa un any, amb l'actriu Mary Ruiz, gaudeix de l'estiu acompanyat per la madrilenya de 27 anys, que ha tingut protagonisme important en sèries de televisió com 'Bandolera' , on va interpretar el paper de Julieta Pérez, molt aplaudit pels seguidors de la ficció.

la petita pantalla, això sí, no és el major atractiu del treball de Marta Guerres. El teatre és el lloc on més còmoda se sent l'actriu, que ha tingut l'oportunitat de treballar en obres com 'Bodas de sangre'.