Quantcast

Mor un alpinista espanyol després d'una accident als Alps francesos

Un alpinista espanyol ha mort als Alps francesos en caure al buit des d'una altura de centenars de metres després de la seva corda es trenqués quan intentava ascendir el massís des Éscrins a La Meije, segons ha informat la ràdio francesa France Bleu.

L'alpinista mort, de 31 anys, que anava a acompanyat per una jove de 26 anys, va morir a l'instant i en aquests moments el Gran grup de Gendarmeria d'Alta Muntanya de Isére es troba en el lloc dels fets per intentar recuperar el seu cadàver.

en aquests moments, la dona que l'acompanyava està sent tractada pels psicòlegs, ja que es troba en " estat de xoc "pel succés presenciat. Ella va sortir il·lesa d'aquesta ascensió, ja que es trobava lligada a una "relé" , segons les informacions de l'emissora local francesa.