Quantcast

Risto Mejide critica els que es riuen de la seva relació amb Laura Escanes

Risto Mejide va tenir la setmana passada un bonic detall que va deixar sense paraules a Laura Escanes. El publicista no va dubtar un segon en llegir una de les múltiples cartes d'amor que escriu en les seves columnes habituals en un vídeo de YouTube amb imatges de la seva noia. Aquest vídeo va provocar, un cop més, la crítica de molts detractors del exjurado d' 'OT'.

Després de guardar silenci i no pronunciar-se davant les paraules de tots aquests 'haters' en aquests últims mesos, Risto no ha deixat passar per alt l'ocasió i ha utilitzat Instagram per regalar a tots ells un encàrrec en forma d'ironia.

Com? A través d'una imatge que conté un cartell publicitari que diu el següent: "A la vida li passa com al sexe o l'amor: qui no en té ni en gaudeix sempre acaba criticant el dels altres" < / strong> , posava Risto a la xarxa social.

Sí, una referència clara de Mejide a tots aquells que el critiquen, als que els deixa caure que estan amargats i que critiquen perquè no tenen vida.

la premsa del cor no descarta que aquest amor fervent de Risto i Laura, una relació molt criticada des del primer dia per la diferència d'edat o per l'enveja, qui sap, acabi en casament . Així ho assegurava fa uns mesos la periodista Pilar Eyre. Serà veritat? Caldrà esperar …