Quantcast

Un turista xinès passa 12 dies en un centre de refugiats per una firma errònia

Les barreres idiomàtiques que es tenen a l'viatjar a un país que no és el teu pot ocasionar petits problemes a l'hora de sobreviure en aquestes vacances de somni. Això li va passar fa uns dies a un turista xinès, que visitava la zona oest d'Alemanya , que va patir un inconvenient important: li havien robat la cartera a la ciutat de Heidelberg.

el turista va preguntar pel carrer on podia trobar una comissaria propera per denunciar el que ha passat. No obstant això, l'idioma es va creuar en el seu camí. En parlar amb un nadiu en anglès, tots dos van tenir problemes per entendre i el xinès va acabar en una oficina pública … on li van lliurar formularis per presentar una petició d'asil!

després de lliurar aquesta 'denúncia', el turista, sense entendre molt bé el perquè, va ser traslladat fins a un centre d'acollida de Dortmund, on li van requisar el passaport i el visat corresponent. Sí, s'havia convertit en un refugiat.

Allà, el ciutadà xinès, es va adonar de la magnitud de l'error i va exigir parlar amb l'ambaixada del seu país a la regió. Després de ser registrat en un alberg a Dülmen i dotze dies de durs tràmits burocràtics, el turista va aconseguir sortir d'allà i prosseguir amb el seu viatge cap a França. Sí, segurament amb poca gana … Vaja història!