Quantcast

Un culer canvia la bandera espanyola per la catalana a Rio quan la càmera l'enfoca

Els Jocs Olímpics de Rio 2016 estan deixant infinitat d'anècdotes. L'última l'ha protagonitzat un aficionat del Barça a les grades del pavelló on es disputava el partit d'handbol femení entre Espanya i Montenegro.

El recinte estava ple de banderes dels dos països, però també una senyera. Una bandera a la qual semblava que no se li estava donant ús fins que l'aficionat que la portava es va adonar que les càmeres ho estaven gravant.

L'home es va adonar que estava sortint al videomarcador i va deixar a un costat la bandera espanyola amb la qual estava animant durant el descans del partit per onejar la bandera catalana .

[ Pots veure el moment aquí, a partir del minut 47:22 ]

aquesta anècdota es suma a un altre canvi de bandera, en aquest cas el que ha protagonitzat aquest cap de setmana la televisió catalana. TV3 es va veure embolicada en la polèmica quan va usar la senyera per informar que 'Purito' Rodríguez, nascut a Barcelona, ??va quedar en cinquena posició en la prova de ciclisme en ruta.