Quantcast

Feliciano López, enxampat amb la seva nova ¿núvia?

Sembla que el divorci de Feliciano López i Alba Carrillo no està afectant el més mínim al tennista. I això sembla gràcies a les últimes imatges en què s'ha pogut veure a l'esportista acompanyat d'una rossa que podria ser la doble de la model. Però no. Es tracta d ' Saray Muñoz, la seva nova ¿núvia?

Ha estat la revista' CzN TVE 'l'encarregada de publicar en exclusiva aquest dilluns les fotos de tots dos pels carrers de Madrid . Agafats de la mà al mig del carrer, la parella deixa veure la complicitat que els uneix.

Les fotos es van prendre just abans que López viatgés a Mèxic per continuar amb els seus compromisos professionals. En concret, la matinada del 30 al 31 de juliol, coincidint amb l'aniversari d'Alba Carrillo. El tennista i la jove van sortir a sopar en companyia d'uns amics, encara que en les imatges només se'ls veu a ells dos i en actitud més que afectuosa.

La pròpia revista ha estat l'encarregada de desvetllar la identitat d'aquesta jove, que podria ser la noia de la qual es parla als últims dies com la nova il·lusió del tennista.

Es tracta de Saray Muñoz, i és la germana de Bàrbara Muñoz , que va compartir tres anys de la seva vida amb Aitor Ocio. De moment no ha transcendit més informació, així que caldrà esperar si es converteix en la seva nova núvia o simplement es queda en conquesta.