Quantcast

El sorprenent posat de Maria Lapiedra a Interviú: "Mai tornaré al negoci del sexe"

Maria Lapiedra ha sorprès amb la seva nova portada d' '. La catalana ha posat sense mostrar per primera vegada els seus pits de manera explícita.

La col·laboradora de 'caça-papallones' mostra com ser mare li ha canviat la vida, però no el seu cos ja que després de donar a llum a dues nenes la rossa segueix mantenint un físic espectacular.

"la maternitat m'ha canviat, ara viu per i per a la Martina, de tres anys, i Carlota, de deu mesos. He estat una loquita que per avorriment la cargolava bruna. ara, per fi, sóc més seriosa. Miro la meva vida i em veig que sense elles era una pobra infeliç ", explica.

Lapiedra ha tornat a parlar sobre el cas Torbe : " Les noies menteixen totes i estic molt segura. Els futbolistes volien noies i Torbe se les presentava ". A més, quan li pregunten si hi ha més futbolistes implicats en el cas, la stripper assegura que "hi ha d'altres equips, però l'advocada de Torbe em té calladeta " i afegeix que " també hi ha molt famosos d'altres camps. Quan surtin a la llum, fliparéis molt ".

a més de col·laboradora en el programa de Divinity, la catalana té la seva pròpia botiga de roba de nadó. "Dissenyem els nostres propis vestits i ens va força bé. La vaig obrir perquè m'era impossible trobar per les meves nenes roba original, a bon preu i de qualitat", explica sobre Minaylotta.

Sobre el seu passat, Maria explica que abans era stripper, "no actriu porno com molts diuen" , encara que el fet que ja és història. "És un passat del qual no em penedeixo, però mai tornaré al negoci del sexe", afegeix.