Quantcast

Espanya cau davant Croàcia (72-70) en el seu debut als Jocs

El debut d'Espanya en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro va estar marcat per una sorprenent derrota davant Croàcia (72-72). De poc li va servir a Espanya els 26 punts d ' Pau Gasol que el van convertir en el màxim anotador del partit .

Espanya va liderar després del primer quart 13-21 i va arribar al descans amb un avantatge de 32-38 sobre Croàcia.

La selecció que dirigeix ?? Aleksandar Petrovic , que va entrar en els Jocs després de guanyar el preolímpic de Torí, no va tirar la tovallola i va arribar a posar-se per davant (45-40), tot i que finalment el tercer quart va tancar amb un parcial de 47-54.

A pocs minuts del final, una esmaixada de Luka Babic posava per davant (57-56) als croats. A partir d'aquí, Croàcia va mantenir l'avantatge i va sorprendre a l'equip de Sergio Scariolo (72-70).