Quantcast

Pinpon, el conill que fugia de casa per consumir marihuana

La premsa peruana s'ha fet ressò d'una història de difícil veracitat. Pinpon, un enorme conill que residia al costat d'una humil família al barri de Sant Bartomeu, a la província de Huaura, ha estat enxampat in fraganti quan accedia a una casa abandonada propera a la seva … per consumir marihuana!

"el meu conill s'anava a l'altre costat de casa meva, a l'estona tornava, sí, però ho feia més juganer ", reconeixia el seu amo als mitjans locals. Després d'un temps sospitant de les sortides habituals de la seva mascota, la seva propietària va començar a perseguir-la pista: "Li vaig seguir i vaig veure menjant en un habitatge sense gent que tenia una estranya herba verda", confessava.

Després de comentar al veïnat la situació, un amic proper a la família de Pinpon va decidir accedir a la casa per intentar esbrinar el tipus de planta a què s'havia enganxat el conill. Quan va entrar, ràpidament es va adonar que el que li feia anar i tornar constantment era MARIHUANA. Sí, s'havia enganxat a ella.

La Policia va arribar fins al lloc on hi havia la droga, la qual va retirar i va començar a realitzar una exhaustiva investigació del cas. ¿El sorprenent? Que el conill es va escapar de casa quan es van emportar el cànnabis d'on ell ho ve consumint. De acudit!