Quantcast

Alicia Keys presumeix d'estries a les xarxes socials

Alicia Keys és una de les poques dones famoses en Estats Units que rebutja de forma oberta els cànons de bellesa que implanta la societat. La cantant no té problemes a mostrar als seus seguidors quina és la cara "real" amb la qual es desperta, rebutjant el Photoshop i el maquillatge abundant en la gran majoria d'imatges que puja.

En aquesta ocasió, la intèrpret de 'No one' ha mostrat a la xarxa social una fotografia de les seves estries, una cosa que de cap manera pujarien moltes famoses a Instagram. Ella, tot el contrari, com ha de ser, molt orgullosa. "Estimo això! Em sento tan inspirada quan les persones valentament estimen cada part d'ells mateixos. És tan bell" < / em>, escrivia Keys.

Sí, Alícia és una autèntica diva però rebutja que la societat estigui tan influenciada pels missatges que es llancen des mitjans, persones influents i sobretot, el món de la moda, de la necessitat de tenir un cos 90-60-90.