Quantcast

Més de 3.000 persones fan petita la plaça Guillemó amb el concert de Fangoria

Ple absolut en la celebració d’un dels plats forts de la Festa Major d’Andorra la Vella amb el duet Fangoria que ha actuat per primera vegada a Andorra coincidint amb la publicació del seu darrer disc: “Canciones para robots románticos”, el dotzè àlbum de la banda. El duet format per Alaska i Nacho Canut han despertat l’expectació prevista i ha omplert amb més de 3.000 persones la plaça Guillemó.

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons ha volgut destacar abans del concert que “la nostra generació, estem condicionats per la seva contribució a la cultura” posant en relleu l’aportació d’Alaska a la música i l’audiovisual dins un concert programat per la Capitalitat Iberoamericana. Alaska al seu torn s’ha mostrat satisfeta i contenta perquè en tota la seva trajectòria encara no havia pogut tocar al país i perquè “no només per la Capitalitat Iberoamericana, és que estem tocant a la vostra Festa Major” ha volgut destacar.

En roda de premsa abans del concert ha avançat que “el que farem no és el repertori del darrer disc, aquí hi ha un públic més variat” i per tant el concert ha fet una repassada a la seva carrera amb un format més complet. Alaska ha demostrat en el concert la seva capacitat d’obrir nous espais en la música però també de plantejar espectacles segons el públic.

“El públic no varia segons el lloc, sinó de l'espai on toquis que et ve a veure” ha indicat perquè ha reconegut que “saps que molta gent que està allà tampoc coneixerà necessàriament tota la teva trajectòria i intentes que no s’avorreixi”.